Home Alcoi La Cambra de Comerç d’Alcoi negocia ampliar els seus Premis Empresarials a...

La Cambra de Comerç d’Alcoi negocia ampliar els seus Premis Empresarials a tota la muntanya

0
SHARE

Les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla tenen com a principal motor econòmica la indústria. Però això no suposa que sectors com el terciari no siguen importants a unes localitats que han demostrat en moltes ocasions la seua capacitat per a adaptar-se al context que les envolta. En l’actualitat, la implantació de l’economia circular i la digitalització en totes les empreses és una prioritat. Per això, ens relacionats amb l’economia de la zona com la Cambra de Comerç d’Alcoi convoquen anualment els recuperats Premis Empresarials.

La presentació de candidatures per als guardons està ja oberta a la seu de l’ens empresarial alcoià. L’entrega dels mateixos es durà a terme al Cercle Industrial de la ciutat dels ponts el proper mes de febrer. Serà, si es compleix la voluntat del President de la Cambra de Comerç d’Alcoi, una de les darreres vegades que només puguen concórrer als guardons empreses i comerços alcoians. I és que la Cambra vol que els seus Premis Empresarials siguen d’àmbit comarcal, acceptant candidatures provinents d’altres localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Repercussió més enllà d’Alcoi

La gala d’entrega dels guardons s’ha convertit en un dels majors esdeveniments empresarials no sols de la ciutat, sinó de tota la muntanya alacantina. Personalitats de la política, la societat i el teixit productiu de la zona es donen cita en ell per a reconèixer la tasca de les empreses i comerços en àmbits com la indústria, el comerç i turisme, la internacionalització o la trajectòria empresarial. Les empreses guanyadores, a més, reben un important impuls en quant a imatge i repercussió.

La negociació entre les Cambres de Comerç d’Alcoi i Alacant determinarà si els Premis Empresarials de l’ens alcoià obrin nous horitzons cara al futur a les empreses de la muntanya.