Home Esports Ibi convoca a tota la muntanya a donar suport a la Selecció...

Ibi convoca a tota la muntanya a donar suport a la Selecció Espanyola femenina de Futbol Sala sub-19

1261
0
SHARE

El proper dimarts 19 de novembre, la Selecció Espanyola de Futbol Sala sub-19 juga a la vila d’Ibi. Serà a les 20.30 d’eixa jornada al pavelló Rubén Plaza del Poliesportiu Municipal i per només 5 euros de preu. Abans, durant 2 jornades, l’equip que entrena Claudia Pons estarà entrenant al propi pavelló. En ell posaran en acció les directrius de la seleccionadora per a enfrontar-se a un dels millors equips del món.

El conjunt que dirigeix pons compta amb una jugadora natural d’Ibi, i que a dia de hui juga com a portera a Elx. Un atractiu més que sumar al que ja de per sí té un xoc entre dos de les seleccions amb més potencial del vell continent. L’enfrontament anirà seguit d’un segon episodi que tindrà lloc al dia següent a la localitat d’Ondara, a la comarca de la Marina Alta. Els responsables de totes dos poblacions i de la Federació Espanyola i Valenciana de futbol han estat presents a la presentació d’Ibi.

L’equip que entrena Claudia Pons és un conjunt nou amb xiques nascudes des del 2002 en avant. El seu estil de joc es basa en la pressió per a aconseguir la possessió i així aconseguir controlar el joc. Atractiu assegurat a Ibi.