Home Ibi Ibi crida a les dones entre 45 i 69 anys a fer-se...

Ibi crida a les dones entre 45 i 69 anys a fer-se la prova de detecció del càncer de mama

899
0
SHARE

El càncer de mama és un dels que més presència té a la societat actual. Present preferentment en dones, afectarà a una de cada deu a terres de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. No obstant, es tracta d’una variant d’aquesta patologia que és perfectament curable si es detecta en la seua fase inicial. Per aixó, des de la Conselleria de Salut Universal es llancen campanyes de prevenció per a tota la població.

A Ibi, l’Ajuntament ha fet una crida a la seua població femenina entre 45 i 69 anys per a que acodisca a les revisions establertes a la població. Cada dona que es trobe en aquest lapse d’edat a la vila joguetera rebrà una carta en la que se la informarà d’on es troba la seua Unitat de Prevenció. En ella es pot sotmetre a la prova, hagut compte de que, en cas de que es detecte la malaltia, el tractament serà menys agressiu.

És aconsellable per a la població de risc que es realitzen aquestes proves cada 2 anys. No obstant, les autoritats sanitàries recomanen demanar cita en cas de que qualsevol persona detecte anomalies als seus pits.