Home Cultura Ibi enllesteix una completa programació per al darrer trimestre d’any a les...

Ibi enllesteix una completa programació per al darrer trimestre d’any a les seues principals infraestructures culturals

292
0
SHARE
El Teatre Rio concentra el gros de la programació cultural d'Ibi.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi ha publicat la programació cultural prevista per a l’últim trimestre de l’any, amb una cartellera per a tots els públics, on no falta la música, la comèdia, la tradició, les meravelloses posades en escena, el ball, el teatre, actuacions infantils, etvc… que, segur, ompliran d’entreteniment tant el Centre Cultural Salvador Miró com el Teatro Río de la localitat.

Per començar i per als amants de la muntanya, el Centre Cultural Salvador Miró acollirà, el divendres 6 d’octubre, a les 20.00h, la conferència-projecció Carlos Pauner, d’un dels millors alpinistes espanyols més reconeguts a nivell mundial. A més, al mes d’octubre, dins la vint-i-vuitena edició de la Mostra de Teatre Amateur Vila d’Ibi, el centre cultural acollirà les obres seleccionades els dies 20, 21, 22, 27 i 28 d’octubre.

La venda i recollida d’entrades per a les actuacions que es realitzen al Centre Cultural Salvador Miró es poden adquirir a les taquilles del centre, dimarts i dimecres, de 17.00h a 20.00h.

El Teatre Rio, epicentre de la programació

Paral·lelament, la programació del Teatre Río, de setembre a desembre, inclou una variada oferta que comença amb el concert benèfic a favor de Càritas ‘Duo Reig-Bertos’, amb Beatriz Serrano Bertos al violoncel i Quico Miró Reig al violí, el divendres 29 de setembre, a les 19.00h, al Teatre Rio. A l’octubre, l’obra teatral ‘Els Villalonga’ trepitjarà els escenaris del teatre el dissabte 7 a les 20.00h.

L’humor arriba Al Teatro Río amb ‘Faemino i Cansado. 17 vegades’, el dissabte 4 de novembre, a les 20.00 h. I el dissabte següent, 11 d’octubre, el públic infantil ho passarà bomba amb la gira 2023 de ‘Cantajocs. Visca el meu planeta’, en dues passades, a les 16.30h i a les 19.00h.

Saltem novament al cap de setmana següent, el 18 de novembre, per gaudir, a les 19.00h, del V Concert de Santa Cecília 2023, de la mà del Taller de Música Castell Vermell d’Ibi. Aquest mateix diumenge, 19 de novembre, es celebrarà el ja tradicional espectacle de música i dansa tradicional ‘Dansant pels pobles’, amb el Grup de Danses d’Ibi com a amfitrió d’altres grups de ball de Biar, Xixona, Onil, Castalla i Tibi.

Per finalitzar el mes, el dissabte 25 de novembre es spodrà gaudir de l’òpera de W.A. Mozart ‘Don Giovanni’, a les 20.00h. El mes de desembre comença el dissabte 2, a les 20.00h, amb el fresc i divertit humor de Xavi Castillo amb ’30 anys fent el moniato!’. Per als amants de la dansa clàssica, el 14 de desembre serà delícia com el ‘Cascanueces’, de l’International Ballet Company, a les 20.00h.

Diumenge, 17 de desembre, a les 19.00h, estarà a Ibi ‘Tempus Mágicus Circus’, amb clowns, números d’acrobàcia, equilibri, màgia, grans il·lusions en un nou circ difícil d’oblidar; i el següent divendres, 22 de desembre, la música d’ABBA conquerirà l’escenari, a les 20.30h. Per finalitzar l’any cultural, el divendres 27 de desembre, a les 18.00h, les famílies podran endinsar-se a la màgia del teatre musical ‘La gran aventura dels Reis Mags’.

L’adquisició d’entrades del Teatro Río es pot realitzar a través de la plataforma de venda d’entrades o a les taquilles del teatre, els dijous i divendres, d’11.00h a 13.00 h i de 19.00h a 21.00h.