Home Destacats Ibi escomet des d’aquest dissabte un nou repartiment de mascaretes per a...

Ibi escomet des d’aquest dissabte un nou repartiment de mascaretes per a tota la població

493
0
SHARE

L’ús de la mascareta com a mètode de prevenció contra el contagi per coronavirus s’ha generalitzat. Extrany és el cas d’una localitat on no estiguen duent-se a terme repartiments d’aquests elements de protecció, en la majoria de casos d’un sol ús. En el cas d’Ibi, és una acció que està duent-se a terme pràcticament des del principi del confinament. Tant és així que la propera entrega farà arribar la xifra de mascaretes entregades als veïns fins a les 70.000.

Serà aquest dissabte 25 quan, de nou, voluntaris municipals recórreguen el casc urbà repartint packs de 3 mascaretes d’un sol ús per cada llar. Per a la població que resideix de forma contínua al camp, es posarà a l’abast un punt de recollida al propi Ajuntament, on podran recollir-les presentant el DNI d’una persona censada al disseminat iberut. En aquest darrer cas, podran acudir a partir del dilluns 27, però es demana escalar la recollida per a no crear aglomeracions.

El repartiment suposa tant volum de mascaretes que haurà de dur-se a terme durant vàries jornades. Arriba just a temps per al desconfinament previst a partir de diumenge per als menors de 14 anys, sector poblacional amb el que es demana extremar les precaucions amb l’ús de mascaretes. A més, es recalca el fet de mantenir la distància social com a millor forma de minimitzar el risc de contagi.