Inici Destacats Ibi ha reciclat prop de 13 tones de vidre durant els seus...

Ibi ha reciclat prop de 13 tones de vidre durant els seus Moros i Cristians

368
0
COMPARTIR

A la immensa majoria de localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es posen en marxa mesures per a incentivar el reciclatge. Campanyes que fan especial incidència quan arriben les dates dels Moros i Cristians, quan el consum d’envasos sòl registrar pics. És l’empresa Ecoembes, encarregada de gestionar el reciclatge de vidre en Espanya, qui llança aquestes campanyes i premia als seus guanyadors.

En el cas de les Festes de Moros i Cristians d’Ibi s’han reciclat 12,75 tones de vidre, repartides en prop de 48.600 envasos. La Comparsa Cids ha sigut la que major quantitat de vidre ha reciclat durant les Festes, tot i que la mitjana de vidre reciclat per cada fester iberut es situa en els 7,3 quilos. Els guanyadors han rebut un iglú que reconeix la seua contribució al reciclatge de vidre a la vila joguetera.

Aquest tipus de campanyes busca incidir en la necessitat de reutilitzar els materials per a millorar la sostenibilitat i mantenir el medi ambient en condicions dignes. Necessitat que s’aplica si cal amb més raó en el cas del vidre, ja que aquest material es pot reutilitzar de forma indefinida sense perdre cap de les seues propietats.