Home Destacats Ibi inverteix 192.000 euros en crear un espai polivalent per als majors...

Ibi inverteix 192.000 euros en crear un espai polivalent per als majors de la localitat a l’antiga Fàbrica Rico

333
0
SHARE
Els operaris enceten els treballs per a adaptar la Fàbrica Rico a la seua nova finalitat.

L’Ajuntament d’Ibi ha iniciat les tasques d’adequació i de rehabilitació de l’edifici d’oficines de l’antiga fàbrica Rico, ubicat al costat de les dependències de la Policia Local. L’edificació -de propietat municipal i qualificada com a equipament- albergava les oficines de la coneguda fàbrica de joguines Rico S.A.. Ara es pretén rehabilitar-la de forma integral per albergar diferents usos municipals, encara que orientats especialment cap a la gent major de la localitat.

El cost total de les obres és de 191.796,24€, sufragats íntegrament pel Consistori. La primera actuació és la del reforç estructural, ja que en l’avaluació prèvia de l’edificació, per conèixer si aquesta complia amb les exigències bàsiques dels diferents usos que se li pugui donar, es va determinar la necessitat de reforçar-la puntualment. A continuació, s’escometran les obres necessàries que donen compliment a la normativa per a la realització d’activitats recreatives en establiments públics.

Edifici polivalent

L’espai sobre el qual s’està actuant té 80 anys d’antiguitat (1940), és de 37×17 metres i consta de tres plantes. Es vol aconseguir la transformació d’un local diàfan a una sala polivalent on es permeta dur a terme activitats de caràcter social, cultural o festiu. El públic principal serà el de la gent gran de la localitat.