Home Alcoi La sèrie de televisió feta a Alcoi ‘Desenterrats’ s’emporta els 4 Premis...

La sèrie de televisió feta a Alcoi ‘Desenterrats’ s’emporta els 4 Premis Berlanga als que estava nominada

0
SHARE
Tots els guardonats en el Premis Berlanga damunt l'escenari de l'Auditori de Castelló.

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Castelló l’entrega de la V edició dels Premis Berlanga. Aquests guardons reconeixen la tasca del sector audiovisual valencià a tenor del que opina l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual. Les comarques de la muntanya han tingut presència a la gala gràcies al reconeixement que ha aconseguit una de les poduccions creades i gravades a la ciutat d’Alcoi.

Es tracta de la sèrie ‘Desenterrats‘, una idea dels germans naturals d’Alcoi Xavi i Arnau Cortes. Aquesta producció -que a més ha sigut quasi en la seua totalitat gravada en localitzacions alcoianes- estava nominada en 4 categories: millor sèrie de ficció, millor actor protagonista, millor muntatge i postproducció i millor fotografia i il·luminació. ‘Desenterrats’ ha fet història en alçar-se amb els 4 guardons.

Les comarques, un plató cinematogràfic

Així les coses, la sèrie alcoiana ha resultat una de les grans triomfadores de la vetlada, només superada pel llargmetratge ‘Vasil’, que ha aconseguit 6 premis. Aquests reconeixements han donat un nou impuls al sector de l’audiovisual de la zona, on existeixen diverses poblacions que es troben en disposició de convertir-se en platós cinematogràfics gràcies a la seua inclusió en la Film Office Costa Blanca.