Home Destacats Ibi licita les obres de la Residència per a Persones Majors Dependents...

Ibi licita les obres de la Residència per a Persones Majors Dependents i el Centre de Dia de la localitat

553
0
SHARE
Terrenys de l'alamí on es situarà la nova residencia a Ibi.
Terrenys de l'alamí on es situarà la nova residencia a Ibi.

Després d’un llarg període L’Ajuntament d’Ibi va coincidir ahir l’execució de l’obra Residència per a persones majors i Centre de dia dependents en Ibi en el reajustament de les anualitats corresponents, començant així la licitació per a les obres d’execució del projecte.

La residència de gent major depenent d’Ibi respon a una reclamació llarga que reclama que la localitat no te cap infraestructura pública d’aquestes característiques avui en dia, que està prevista com a residencial i dia i dia.

L’edifici regional comptarà amb 72 llocs residencials i altres 40 per al centre de dia i està cridat a resoldre en gran manera la demanda existent d’aquest servei a la ciutat. El centre tindrà 3.500 m², s’ubicarà a l’Alamí i tindrà una distribució longitudinal en U.

Per dur a terme el projecte, l’ajuntament de l’Ibi es finançarà amb un import de 10.977.082,49 euros, desglossat en tres anualitats. El director general d’infraestructures de serveis socials va emetre una resolució favorable per a la delegació de competències en l’ajuntament.

L’abast de les accions sotmeses a aquesta delegació ha estat la redacció del projecte d’execució, de possibles modificacions i supervisió dels projectes, siga pels seus propis mitjans o mitjançant la subcontractació de serveis a través dels seus corresponents ofertes públiques.

Rafael Seralta, alcalde d’Ibi, va declarar que “finalment hem arribat al temps de la licitació per a les obres d’execució d’un dels projectes més importants per a Ibi. No ens hem aturat en l’esforç i ara arriben els resultats. El nostre propòsit era accelerar el procés i ho hem aconseguit”.