Home Economia Ibi posa a l’abast del seu empresariat mètodes per a créixer i...

Ibi posa a l’abast del seu empresariat mètodes per a créixer i posa en valor la seua reconversió

0
SHARE

La localitat d’Ibi, a la sub comarca de la Foia de Castalla, ha posat de relleu aquest divendres com s’ha convertit, a pesar de la crisi econòmica, i en part gràcies a ella, en un referent del canvi de model industrial i econòmic. Ho ha fet amb el I Congrés ‘Ibi, La Gran Fàbrica’, on s’han divulgat exemples d’èxit de la pròpia localitat dins d’un esdeveniment que ha comptat amb experts motivadors com l’entrenador Toni Nadal. La seua experiència, creuen des d’Ibi, pot ajudar a les empreses de la zona a millorar.

La vila d’Ibi ha fet de la crisi econòmica de la darrera dècada una oportunitat per a reflotar el seu sector industrial, el principal motor econòmic de la població. Els seus polígons fan d’aquesta localitat de la Foia de Castalla la tercera superfície industrial de tota la província d’Alacant, a més d’un pol de concentració d’empreses i de creació d’ocupació. Per a posar de relleu el seu model de reconversió industrial, Ibi ha convocat un congrés on es posen de relleu exemples d’èxit eixits de la pròpia vila joguetera i també de més enllà.

Sota la nomenclatura ‘Ibi: La Gran Fàbrica’, el congrés aborda com davant una fallida es poden trobar oportunitats de futur. Tot en un esdeveniment que tracta de facilitar a altres empreses oportunitats per a créixer en l’entorn d’Ibi. La motivació empresarial i les bones pràctiques són alguns dels eixos que han permès a Ibi convertir-se en referent de la producció industrial una vegada superada la crisi. Però el congrés tracta de posar a l’abast de la resta d’empreses iberudes les eines motivacionals per a que triomfen, de la mà d’experts com l’entrenador Toni Nadal.

El congrés iberut, que no es celebrava en aquests termes des de fa una dècada, ha comptat amb exemples d’èxit d’empreses valencianes, així com amb presència institucional degut a la rellevància que ha obtingut Ibi com a motor econòmic industrial valencià.