Home Destacats L’Agència Valenciana ofereix més de 63.000 euros d’ajudes per al turisme alcoià

L’Agència Valenciana ofereix més de 63.000 euros d’ajudes per al turisme alcoià

960
0
SHARE

La Generalitat Valenciana ha confirmat en el DOCV que Alcoi rebrà 63.107,99 euros repartits en dos programes diferents. Unes ajudes que suposen 4 projectes turístics per a la ciutat dels ponts.

L’Agència Valenciana de Turisme (AVT) té dos programes d’ajudes, el primer és per a les inversions i adequacions dels serveis i recursos turístics.

Cada ciutat només pot presentar un projecte en aquest programa i Alcoi ha presentat el condicionament i millora de l’accessibilitat per als vianants i ciclistes als marges del riu Ríquer. Serà de la zona que va des de baix del pont de Cervantes fins a la Font del Quinzet. Una vegada estiga realitzat aquest projecte i el de la passarel·la que unirà la zona esportiva de Santa Ana amb la de Work Out de baix d’aquest pont, es podrà anar des del Museu dels Bombers al Racó de Sant Bonaventura.

L’import que subvencionaran és de 32.298,83 euros el 45% de l’import total que és de 71.755,18 euros.

Per al segon programa creat per a la competitivitat dels destins turístics, atorguen 3.098,81 euros que és el màxim subvencionable del total del projecte que són 6.197,62 euros, per al seguiment del Certificat de la Q de Qualitat. En el punt de l’impuls de la imatge de les destinacions turístiques, l’han demanat i s’ha concedit per a la Campanya de publicitat de Moros i Cristians amb 23.779,75 euros. Aquest projecte ha rebut la major puntuació dins d’aquest programa entre tots els presentats i s’ha aconseguit el màxim subvencionable. A més, es rebran 3.930,60 euros per al suport a la prestació de serveis turístics.