Inici Destacats Ibi recepciona les obres de millora als seus polígons per valor de...

Ibi recepciona les obres de millora als seus polígons per valor de vora 1,7 milions d’euros

430
0
COMPARTIR

Al llarg dels darrers mesos, la vila d’Ibi ha estat patint treballs de millora a un dels seus principals indrets econòmics: els polígons industrials. La població de la Foia de Castalla és la segona superfície industrial de tota la província, pel que els treballs de millora als seus polígons cobren més rellevància si cal. En total s’han escomès 14 accions de millora en tots els polígons iberuts, que sumen 9 àrees.

El valor total dels treballs ascendeix a quasi 1,7 milions d’euros, dels que l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial n’ha aportat més d’un milió (60%). La resta, prop de 700.000 euros, ha corregut a càrrec del romanent de tresoreria positiu de l’Ajuntament d’Ibi. Les principals accions escomeses es refereixen a re asfaltat de carrers, neteja d’espais buits, renovacions d’enlluernat o del submnistrament d’aigua i creació de zones verdes.

Sumant les 3 edicions en que Ibi ha rebut ajudes en aquest sentit (2017, 2018, i 2019), la vila joguetera ha rebut un total proper als 4 milions d’euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible. La idea de tots els projectes desenvolupats durant aquests exercicis és millorar la seguretat dels polígons de la localitat i fer-los més atractius per a les empreses presents i les que volen estar-ho.