Home Destacats L’Ajuntament d’Onil es fixa la recuperació del Centre com a objectiu prioritari...

L’Ajuntament d’Onil es fixa la recuperació del Centre com a objectiu prioritari davant les queixes veïnals

0
SHARE

Si en l’anterior legislatura la prioritat del govern municipal d’Onil passava per liquidar els deutes per sentències contràries a la l’Ajuntament, en aquesta present han canviat. Ara, el principal objectiu de l’executiu que comanda Humi Guill a la vila de les nines és la recuperació del casc antic. Com a tantes altres poblacions, el pas del temps i la pèrdua poblacional han provocat una certa deixadesa en quant a l’estat del Centre.

Per a perfilar mètodes per a recuperar l’àrea més antiga de la població, una delegació encapçalada per la pròpia Alcaldessa s’ha reunit amb membres de la Conselleria d’Habitatge. L’objectiu es aconseguir ajudes i subvencions que facen més fàcil la rehabilitació d’immobles i àrees degradades al casc antic colivenc. Així mateix, la delegació d’Onil s’ha interessat pels criteris a l’hora d’assignar habitatges socials per a persones amb problemes econòmics.

I tot a un barri que compta amb una associació de veïns que ve denunciant l’estat en que es troba l’àrea en diversos àmbits. A banda de l’abandonament d’edificis, lamenten la manca de neteja de la que venen queixant-se des de fa mesos. És una de les principals reivindicacions que llancen cap al Consistori, al que li exigeixen mesures urgents en aquest sentit.