Home Destacats Ibi reobri el Centre de Salut I a partir del dilluns 11...

Ibi reobri el Centre de Salut I a partir del dilluns 11 i demana cautela als usuaris

385
0
SHARE

L’inici de la fase I del desconfinament per la pandèmia de coronavirus coincidirà a Ibi amb la reapertura d’una de les seues principals infraestructures sanitàries. Es tracta del Centre de Salut I, el més antic de la població, que va tancar a l’inici de l’Estat d’Alarma. Aquestes instal·lacions, per les seues característiques assistencials i per la quantitat i el tipus d’usuari que les empra, són un dels principals focus de risc de contagis pel Covid19.

No obstant, una bona part de la població de la vila joguetera està adscrita a aquest centre de salut, pel que havien de dur a terme tasques habituals en el cas dels malalts -com demanar receptes- a altres instal·lacions sanitàries. Des del proper dilluns, els veïns que tinguen adjudicada l’atenció a aquest centre podran tornar a ell per a ser atesos en la vessant sanitària.

No obstant, tant des del Departament de Salut d’Alcoi com des de l’Ajuntament d’Ibi es recorda que existeixen condicions per a complir les mesures de seguretat contra el coronavirus. Entre elles no acudir al centre si no es tracta d’una autèntica urgència; si s’ha d’anar, fer-ho soles; renovar receptes mèdiques telefònicament i seguir les informacions sanitàries per canals oficials.