Home Destacats Ibi suspèn de forma indefinida el servei de transport públic urbà des...

Ibi suspèn de forma indefinida el servei de transport públic urbà des del 17 d’octubre

0
SHARE
Un dels vehicles que circula per Ibi prestant servei de transport públic.

L’Ajuntament d’Ibi ha comunicat a través de les seues xarxes socials l’aturada temporal del servei de transport urbà amb autobús. Els busos iberuts deixaran de circular per la localitat des d’aquest dimarts 17 d’octubre i fins a una data encara no revelada. El comunicat no fa referència al motiu ple qual s’ha hagut de suspendre el servei, tot i que la situació econòmica del Consistori -amb dificultats per a escometre pagaments- pareix estar darrera d’aquesta decisió.

Setmanes enrere, l’equip de govern que conforma el Pacte del Molí -PSPV i Som Ibi-Compromís- ja va anunciar que prednria mesures dures per a equilibrar una situació que afirmen haver heredat dels governs anteriors del PP. Aquesta pot ser una d’eixes decisions, orientades a reorganitzar tant els comptes municipals com el personal encarregat de gestionar-los. Un extrem que no ha sigut confirmat ni desmentit per part de l’administració local iberuda amb la que tvA ha tractat de contactar.

Servei no obligatori a Ibi

La decisió municipal ha creat un cert revòl a la localitat, sobre tot a través de les xarxes socials. No obstant, la vila d’Ibi, que frega actualment els 24.000 habitants, no està obligada a prestar el servei de transport públic com ocorre amb aquelles ciutats amb més de 50.000 habitants. No obstant, fa molts anys que els veïns de la població es beneficien d’aquest servei que, pel moment, deixarà d’estar al seu abast a la vila joguetera.