Home Alcoi IdeaT: el concurs de la UPV que busca talent empresarial juvenil arriba...

IdeaT: el concurs de la UPV que busca talent empresarial juvenil arriba a la seu 10ª edició

455
0
SHARE

Les localitats que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla sempre han destacat per tindre un teixit productiu capaç d’innovar. Una idiosincràsia que, des de la crisi del 2008, tracta d’inculcar-se-li als joves per a que siguen capaços de generar idees de negoci que els oferisquen un futur amb certes garanties. A més, a la muntanya alacantina existeixen ens formatius i educatius dels quals ixen molts estudiants preparats. Alguns d’ells ja compten des de ben joves amb idees sobre les que crear projectes empresarials viables.

És el que tracta d’aconseguir el Concurs IdeaT que convoca cada any el Campus d’Alcoi de la UPV, i que enguany arriba ja a la seua desena edició. L’esdeveniment ha sigut presentat al CIP FP Batoi de la ciutat dels ponts, del qual va nàixer la idea guanyadora de l’anterior edició. Es tracta d’una aplicació capaç de localitzar els comerços que tenen els seus locals adaptats per a persones amb diversitat funcional. L’objectiu és que els projectes que es presenten aporten valor afegit o solucionen demandes actuals de la societat que les envolta.

Formació relacionada amb ADE

El Campus d’Alcoi de la UPV llança un any més aquest concurs adreçat als alumnes de Secundària o Formació Professional (FP). D’ells vol extraure idees viables que puguen accedir als premis d’aquesta iniciativa, amb els quals poder convertir-les en realitat. Qualsevol centre de les comarques pot presentar un màxim de 3 projectes preseleccionats i que guarden relació amb l’Administració i Direcció d’Empreses per a continuar enriquint el teixit productiu de les comarques, composat majoritàriament per pimes com les que es volen activar amb IdeaT.

El termini per a la presentació dels projectes al concurs es tanca el proper 17 de febrer del 2023.