Inici Cultura Intensa programació cultural per al Teatre Rio d’Ibi en el darrer trimestre...

Intensa programació cultural per al Teatre Rio d’Ibi en el darrer trimestre de 2019

447
0
COMPARTIR

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi ha presentar la programació cultural que tancarà l’últim trimestre de l’any al Teatre Rio, i que comptarà amb la presència de grans artistes professionals i amateurs que presentaran els seus espectacles dirigits a un públic molt variat.

El primer gran espectacle a obrir temporada serà el nou xou de Dani Martínez ‘No us preocupeu… ja ho dic jo’, una actuació moderna i innovadora on la improvisació ocupa el 50% i que estarà al teatre el dissabte 5 d’octubre, a les 21’00 h. Durant el mes d’octubre podrem gaudir, a més, del Musical Annie, una espectacular producció del musical de Broadway, en dos sessions, el dissabte 12 d’octubre, a les 17’00 hi el diumenge 13 d’octubre, a les 12’00 h. I durant el mateix cap de setmana, però en un horari diferent, podrem gaudir d’un muntatge musical diferent a tots els altres, ‘Jekyll & Hyde’, dissabte 12, a les 21’00 h. El 26 d’octubre, a les 20’00 h, l’ibense Quico Miró Reig presentarà el seu primer espectacle multidisciplinari amb música, paraula, fotografia i dansa en 12 microrelats músic-visuals.

El mes de novembre ve no menys interessant. El dissabte 2, a les 21’00 h, Ara Malikian torna al Teatre Rio amb el seu nou espectacle ‘Royal Garatge’ i el 23, a les 20’00 h, la companyia Xalo Produccions posa en escena l’obra ‘Junts’ amb Kiti Manver, María Castro, Gorka Otxoa i Inés Sánchez. Diumenge dia 15, a les 18’00 h, la companyia Russian Classical Ballet estarà sobre l’escenari del Teatre Riu per interpretar la seva versió de ‘La bella dorment’ i el 27 de desembre, a les 18’00 h, ‘Anna i la màquina del temps’, una història d’aventures en què l’ús de les projeccions farà més real aquest viatge en el temps. L’aventura que qualsevol nen o nena voldria viure.

Producció local
En quant a la producció local, setembre acull al Centre Cultural Salvador Miró la XXV Mostra de Teatre Amateur els dies, 20, 21, 22, 27 i 28, amb una entrada única per a tots els espectacles de 5 €. Obres que es presenten des de diferents punts del territori nacional i que compten amb actors amateur de gran nivell. Un certamen que forma part dels circuits nacionals de teatre amateur. El diumenge 6 d’octubre, Càritas organitza un festival benèfic amb el grup de pares i mares del Col·legi Salesians, que presentaran l’obra d’Alicia a les 18’00 h al centre cultural, igual que divendres 25 d’octubre la companyia local ni pa hui ni pa demà presenta l’obra Burundanga, a les 22’30 h.

El 8 de novembre, a les 22’30 h, la companyia local Font Viva Teatre presenta ‘Personatges’, a les 22’30 h, al Salvador Miró, i l’Associació Amics de les Muntanyes organitzen per al 16 de novembre, el Mendi Tour Festival, una mostra de cinema de muntanya i aventura. El mateix dissabte 16 de novembre, a les 19’00 h, ACODIP organitza el Festival de Parrandas en benefici de l’associació, a les 19’00 h, al Teatre Rio. El diumenge 17 de novembre, el Taller de Música Castell Vermell realitzar el seu II Concert de Santa Cecília, a les 12’30 h amb entrada gratuïta, al centre cultural, i el divendres 22 de novembre, a les 20’00 h, Mans Unides realitza el seu festival de 60 Aniversari.

Seguint amb la música, el dissabte 30 de novembre, la Unió Musical d’Ibi celebra el seu ja tradicional Concert de Santa Cecília, a les 19’00h, al Teatre Rio, i el dissabte 21 de desembre, realitzaran també el Concert de Nadal, a les 19’00 h, tots dos amb entrada gratuïta.

Avanços de 2020
La regidoria de Cultura avança, a més, algunes de les més importants actuacions del primer trimestre de 2020 al Teatre Rio. El dissabte 2 de gener podrem gaudir del Circ Acrobàtic de la Xina; el dissabte 18 de gener, del concert de El Consorci; el dissabte 15 de febrer, l’espectacle internacional Rhapsody Queen, amb cantants internacionals de Rock Band, i el dissabte 21 de març, l’obra teatral ‘Joana’, amb Aitana Sánchez Gijón.