Home Alcoi L’enginyeria de projectes centra un nou congrès en juliol de 2020 al...

L’enginyeria de projectes centra un nou congrès en juliol de 2020 al Campus d’Alcoi de la UPV

0
SHARE

L’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO) organitza anualment un congrés internacional com a fòrum de trobada d’investigadors, empreses i experts de la direcció i gestió de projectes en l’ampli ventall d’àrees professionals: enginyeria civil, de producte, disseny industrial, medi ambient, energia, desenvolupament rural, cooperació, gestió de riscos, tecnologia de la informació i docència.

Per primera vegada, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà el XXIV Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes (CIDIP).
La passada edició, realitzada a l’Escola d’Enginyeries Industrials de la Universitat de Màlaga, van participar de més de 200 professionals i empreses de més de 30 països que van intercanviar experiències i van abordar problemàtiques comunes per incrementar l’èxit dels seus projectes.

En aquest congrés, es va presentar la candidatura del Campus d’Alcoi i va ser acceptada per l’assemblea. Vanesa G. Lo Iacono Ferreira, professora del Campus d’Alcoi de la UPV del Departament d’Enginyeria Química i Nuclear i, al seu torn, coordinadora nacional de la branca jove de AEIPRO, serà la principal responsable local. El congrès es celebrarà entre els dies 7 i 10 de juliol del 2020.

Aquest tipus d’esdeveniments té gran repercussió econòmica a Alcoi i el seu entorn. El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, ha indica que “l’objectiu és que tots els anys posem el campus i la ciutat a disposició dels investigadors, tant d’àmbit nacional com internacional, perquè puguen utilitzar les nostres instal·lacions. Des d’aquesta direcció farem tot el possible perquè aquestes iniciatives tiren endavant”. El CIDIP no serà l’únic congrés que se celebrarà l’any 2020. El Campus d’Alcoi de la UPV tancarà una completa programació congressual per al proper any.