Home Alcoi Interposades sis multes per saltar-se el tancament del Parc Natural de la...

Interposades sis multes per saltar-se el tancament del Parc Natural de la Font Roja durant la nevada

0
SHARE

Durant el passat cap de setmana molta gent ha intentat accedir a la Font Roja per anar a veure la neu. La Policia Local ha imposat un total de 6 sancions per accedir al parc amb vehicle, saltant-se les prohibicions, ja que la carretera d’accés al Parc Natural CV-797 es troba tallada a l’altura del Poliesportiu Francisco Laporta pel perill que comportava i per evitar massificacions en el parc.

Des de la direcció del Parc Natural ja van informar que, tenint en compte el Decret del President de la Generalitat Valenciana pel qual s’han determinat entre altres mesures, la limitació d’entrada i eixida -entre altres- al municipi d’Alcoi, i l’elevada afluència de visitants que ha suportat en els últims mesos el Parc, així com les condicions meteorològiques previstes, van acordar restringir l’accés del públic al Parc Natural fins a la finalització del període de confinament perimetral del municipi d’Alcoi. Només tenen autoritzat l’accés els propietaris de finques i personal autoritzat, quedant clausurades les instal·lacions de les àrees recreatives del parc natural. Durant aquest temps, el Centre de Visitants romandrà tancat al públic, mentre que es mantindrà l’atenció via telemàtica.

“Preguem a la ciutadania que complisca les mesures determinades, ja que estan encaminades a la protecció de la salut pública. Accedint en vehicle al parc, no sols posen en perill la protecció dels valors naturals del mateix, sinó també la seua salut i la de les persones que treballen per la nostra seguretat. Era un risc accedir en vehicle i les persones que ho han fet han comés una temeritat que no s’ha de tornar a repetir. Demanem a les persones que eviten eixir de les seues cases excepte pels casos precisos com anar a treballar o a fer la compra necessària. Només podrem eixir d’aquesta situació si entre totes les persones col·laborem i posem de la nostra part”, ha afirmat el Regidor de Seguretat, Raül Llopis.