Inici Economia Inversions de vora 90.000 euros en obres de millora a polígons i...

Inversions de vora 90.000 euros en obres de millora a polígons i carrers d’Onil

245
0
COMPARTIR

L’Ajuntament d’Onil ha adjudicat diferents obres repartides pel casc urbà de la localitat durant aquesta setmana. Són treballs orientats a cobrir algunes de les necessitats a diferents zones del casc urbà i el seu entorn. S’executaran durant les properes setmanes a la primera zona industrial que va existir a la localitat i a carrers que necessiten consolidacions.

La inversió més quantiosa es produirà al polígons dels Vassalos i té un import de prop de 42.500 euros. Amb ells es durà a terme la instal·lació de fins a 28 punts de luminàries LED per tota la zona indutrial. Treballs que ajudaran a il·luminar millor el polígon i que permetran un estalvi en la despesa elèctrica municipal. D’altra banda, també es millorarà el paviment, perjudicat per l’elevat trànsit de vehicles i mercaderies.

El Polígon Industrial dels Vassalos és el més antic de la localitat i a ell es van destinar algunes de les inversions del Pla de Millora de Polígons de la Conselleria d’Economia Sostenible. No osbtant, l’Ajuntament d’Onil tracta d’aporta més millores a aquesta àrea, consistents en fer arribar el susbministrament de gas i en la creació d’una zona d’aparcament per als treballadors que dia a dia acudeixen a ell. Totes dos són propostes en les que s’està treballant cara al futur.

D’altra banda, les inversions també arribaran a vies urbanes com els carrers Alcoi, Biar, i Cardenal Payà. En ells es van a executar-se obres de reforç en la calçada per valor de vora 27.400 euros. Els treballs, ja adjudicats, començaran en les properes setmanes.