Home Alcoi La Cambra de Comerç d’Alcoi plantejarà a les diferents administracions un pla...

La Cambra de Comerç d’Alcoi plantejarà a les diferents administracions un pla d’actuació a 3 anys per millorar infraestructures a la ciutat

0
SHARE
Imatge "Cámara Alcoy"

El Ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis dAlcoi ha aprovat per unanimitat un pla d’actuacions sobretot en matèria d’infraestructures públiques pensat perquè s’execute en 3 anys i que serà remès a les administracions corresponents.

Entre les prioritats d’aquest programa destaca l’aprovació del Pla General d’Alcoi que facilitaria, entre moltes altres coses, l’ampliació de sòl industrial al terme municipal. També s’hi inclou el desenvolupament de l’Àrea industrial Sud i la més que promesa però no executada millora del servei del tren entre Alcoi i Xàtiva.

L’estudi de la connexió ferroviària entre Alcoi-Villena, l’accés des de l’autovia a l’Hospital, la reordenació del trànsit a l’entrada nord de la ciutat i el manteniment i l’ampliació de la inversió als polígons industrials tanquen aquesta llista de prioritats.

El pla director és el resultat d’una sèrie de reunions i una enquesta detallada realitzada entre els membres del ple de Cambra Alcoi.

El programa es remetrà als responsables de les administracions pertinents.