Home Alcoi Ja està en marxa la rotonda de l’accés nord d’Alcoi

Ja està en marxa la rotonda de l’accés nord d’Alcoi

236
0
SHARE
Moment de la posada en funcionament de la rotonda de l'accés nord

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, juntament amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, acompanyats d’altres autoritats polítiques han assistit a la posada en servei de la rotonda de la N-340.

Aquesta obra forma part del pla d’humanització de rotondes que el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible està fent a la Comunitat Valenciana. Un pla que té com  objectiu fer entorns urbans més amigables i segurs que estan al costat de carreteres que suporten un gran volum de trànsit i que passen per meitat d’un terme municipal.

Una obra que s’ha conclòs abans del termini previst i ha estat una demanda de l’empresariat del Polígon de Cotes Baixes.

Aquesta actuació ha convertit aquesta via no només en una carretera més segura amb la nova rotonda sinó que, a més, “constitueix una aposta per la descarbonització de la mobilitat gràcies a la integració i prolongació del carril bici” que unirà el centre de la ciutat amb el polígon de Cotes Baixes.

Amb aquesta actuació, també s’ha emprès la construcció de noves voreres, s’ha instal·lat nou enllumenat a més d’habilitar una zona de parc.

La delegada ha assenyalat que durant aquest any, el Govern també iniciarà les obres de renovació de la línia Xàtiva-Alcoi amb una inversió de 117M€.