Home Alcoi El món de la política alcoiana i alacantina lamenta la mort dse...

El món de la política alcoiana i alacantina lamenta la mort dse Miguel Valor, un dels pares del PP alcoià i ex Alcalde d’Alacant

0
SHARE
El polític alcoià Miguel ValorEl polític alcoià Miguel Valor.

L’Ajuntament d’Alcoi vol donar el seu suport i solidaritat a la família, companys i amics a causa de la mort de Miguel Valor. El politic alcoià ha mort als 79 anys d’edat. Va ser regidor d’Esports d’Alcoi per UCD en la primera legislatura de la democràcia, en la qual Alcoi va tindre un govern de concentració encapçalat pel PSOE amb Josep Sanus.

Valor també va ser Diputat Provincial de Cultura i Esports de 1983 a 1991, quan va passar a ser Diputat Autonòmic pel Partit Popular (PP) fins a 1995. Des d’aquell any fins a 2007 va ser regidor de Cultura i Esports d’Alacant fins a 2014, quan va passar a ocupar el càrrec de Tinent d’Alcalde de la capital de la província, on també va ser Regidor de Cultura.

Valor va ser l’Alcalde d’Alacant des del 15 de gener al 13 de juny de 2015. Any en què després d’aconseguir l’acta de regidor, finalment es va retirar de la política. A banda dels càrrecs polítics, cal assenyalar també els orgànics, sent el president d’UCD d’Alcoi fins a l’any 1983 quan es va afiliar a Alianza Popular. Amb la creació del Partit Popular va ser el seu Secretari Provincial de la Província d’Alacant des de 1990 fins a 2002.

L’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha destacat la figura de Valor: “Ens ha deixat un alcoià que treballat molt per la Cultura i l’Esport en diferents administracions, començant a l’Ajuntament d’Alcoi i acabant en el d’Alacant. Vull traslladar el meu condol a la família, amics i companys polítics de Miguel Valor”.

Condolències des de tots els àmbits

La carrera de Valor en diferents administracions li va aportar en vida el respecte i l’admiració de companys d’agrupació i rivals polítics. Tots ells han mostrat les seues condolències a la família del polític alcoià, especialment a la ciutat d’Alacant, on ha desenvolupat la major part de la seua vida política. Tant és així que la bandera de la capital provincial oneja a mitja asta en honor al que fou el seu primer edil fa vora una dècada.