Home Destacats Jaume Pascual, Alcalde de L’Alquería d’Asnar, es nomenat de Fill Predilecte de...

Jaume Pascual, Alcalde de L’Alquería d’Asnar, es nomenat de Fill Predilecte de la Província per part de la Diputació d’Alacant

474
0
SHARE

Jaume Pascual, Alcalde de l’Alqueria d’Asnar, va ser reconegut el passat dissabte amb una medalla de reconeixement com a Fill Predilecte de la Província després d’haver estat regint com a alcalde de la localitat des de 23 anys durant més de 43 anys, sent un dels veterans de la província d’Alacant.

Un reconeixement que fa pocs mesos també va ser atorgat a l’alcalde d’Almudaina, el més veterà d’Espanya. A la cerimònia celebrada a la finca El Caserio de Muro, s’ha destacat la capacitat de diàleg i el seu treball en la recerca d’acords polítics, alhora que ha ressaltat el paper que juguen els alcaldes i regidors dels pobles més petits per a entitats superiors.

A aquesta cerimònia hi han assistit Ximo Puig, President de la Generalitat, i Carlos Mazón, President de la Diputació d’Alacant, així com diversos diputats provincials, alcaldes de la comarca, consellers i altres càrrecs públics, així com nombrosos familiars i amics.

Per part seua, Jaume Pascual ha agraït emocionat aquest reconeixement de la Diputació d’Alacant i ha aprofitat l’acte per a anunciar que qui ha anunciat que no tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia d’ací a sis mesos i abandonarà la política.