Home Alcoi Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés...

Jordi Martínez es postula com a candidat a succeir a Toni Francés al front del PSPV alcoià

0
SHARE

El portaveu del govern municipal d’Alcoi i Regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, és a hores d’ara l’únic candidat a succeir a Toni Francés com a Secretari General dels socialistes alcoians després de la renúncia de l’Alcalde a presentar candidatura. Martínez es marca com a objectiu governar la ciutat, tot i encara es desconeix qui serà el candidat socialista a l’Alcaldia, decisió del partit que es prendrà una vegada passat el procés per a elegir Executiva.

 

L’anunci la passada setmana dut a terme per part de l’Alcalde de la ciutat d’Alcoi referent a que no optarà a la reelecció com a Secretari General dels socialistes alcoians ha encetat el procés per a rellevar-lo en el càrrec. L’agrupació del PSPV a Alcoi escometrà aquesta decisió el proper dissabte 24 de març, quan està convocada l’assemblea que elegirà al nou cap visible dels socialistes a la ciutat dels ponts. Fins llavors, qualsevol dels vora 120 militants socialistes alcoians poden presentar la seua candidatura a la Secretaria General del partit.

La primera de les candidatures presentades, i única pel moment, ha sigut anunciada hui. L’encapçala l’actual portaveu del govern municipal alcoià i Regidor de Medi Ambient, Obres i Serveis de l’Ajuntament, Jordi Martínez, que s’ha envoltat de diversos membres del govern alcoià per a reformar l’executiva socialista alcoiana. Entre ells es troben els regidors Alberto Belda i Lorena Zamorano, així com Miguel Juan Reig. L’objectiu és posar a Alcoi en el centre de la seua acció al front dels socialistes de la ciutat i dignificar la política local.

La de Martínez és encara l’única candidatura a comandar el PSPV alcoià després del 24 de març, tot i que el candidat ha valorat positivament la possible aparició d’altres candidatures. Per a la seua executiva en cas de resultar elegit, el regidor alcoià comptarà amb unes 16 persones, de les quals només dos repetirien. El que no ha ni confirmat ni descartat és si també optarà a succeir a Francés com a candidat a l’Alcaldia, càrrec al que cap dels dos ha descartat presentar-se, tot i que serà el propi partit qui haja de decidir-ho una vegada elegit el nou Secretari General.

En l’horitzó de Martínez com a candidat està la recuperació d’espais socials en els que la presència socialista s’ha anat diluint en els darrers temps.