Home Esports Jorge Ureña i Eusebio Càceres s’imposen en combinades i longitud en pista...

Jorge Ureña i Eusebio Càceres s’imposen en combinades i longitud en pista coberta a Tallín i Metz

1218
0
SHARE

L’atletisme espanyol, i sobre tot el de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, passa per un bon moment. Ho han confirmat un total de 4 atletes espanyols, que aquest cap de setmana s’han imposat en les seues respectives propes per tot el vell continent. Entre ells destaques dos que tenen un estret lligam amb l’interior alacantí. Tots dos han nascut a Onil i tots dos són referents en cadascuna de les seues disciplines.

El primer d’ells és Jorge Ureña, vigent campió europeu d’Heptatló. El colivenc s’ha imposat a les proves combinades en pista coberta celebrades a Tallín, en Estònia. Ho ha fet amb una marca de 6.091 punts, superant la barrer psicològica d’eixa xifra i a poc més de 150 punts del rècord d’Espanya que ell mateix atresora. Ho ha fet amb bones sensacions i davant d’alguns dels principals rivals cara a les proves internacionals.

Per la seua banda, el també colivenc Eusebio Càceres també s’ha imposat en el campionat celebrat a la ciutat francesa de Metz. En el seu cas, és la segon victòria en la disciplina de salt de longitud en tant sols una setmana després de l’aconseguida a Dusseldorf. A Alemanya, Càceres va volar fins els 7,99 metres, mentre a França s’ha quedat dos centímetres per darrere. Aquestes marques confirmen la recuperació de l’atleta d’Onil, vigent 7º saltador mundial després del campionat disputat a Doha.