Juli remunta al Linarense i porta un punt per a casa. Linares 1 – 1 Alcoyano.

352
0
SHARE

Imatge: un instant de l’encontre disputat al Linarense (font: cdalcoyano.com)

El Deportivo empata davant el Linares a domicili en un partit que va poder guanyar qualsevol dels dos conjunts. Un partit que no ha vist gols el minut 71, on el Lineares va estrenar el marcador. Lolo Herrero per part del Linares i Juli per part de l’Alcoyano han sigut els golejadors de la trobada.

Ahir dissabte a les 21:30h va tindre lloc el segon encontre lliguer de la Primera RFEF entre el Linares Deportivo y el C.D. Alcoyano. A la primera part es va veure vist un partit molt igualat, on s’apreciaren ocasions per part dels dos conjunts. Els de Vicente Parras crearen perill gràcies als centres des dels costats, però cap d’ells va trobar un rematador clar. Ángel Sánchez ho va intentar des de la frontal de l’àrea, però Nauzet va buidar en el que va ser el primer tret entre pals. Una altra ocasió per als d’Alcoi va arribar per mitjà d’Andy, que intentà picar la pilota per a marcar però va tocar en un contrari i va eixir per damunt de la porteria. El conjunt local va intentar arribar mitjançant possessions llargues, però la seua millor ocasió no va arribat fins a l’últim minut de la primera part. Una falta botada des de la part dreta va ser rematada per Josema però la pilota va eixir per l’esquerra de la porteria.

En els segons 45 minuts es van marcar els gols i es van veure les ocasions més clares per a tots dos equips. Els de Parras van eixir decidits pel gol. Mourad va tidre una bona ocasió després d’un servei de corner, però la rematada de cap va eixir per l’esquerra de la porteria. Dani Vega, que va eixir des de la banqueta, li va donar verticalitat al conjunt blanc-i-blau i després d’una bona jugada individual va rematar al pal. Els locals també ho van intentar fins que van ficat el primer després d’un servei de corner que va rematar Lolo Herreros. Malgrat el gol encaixat, l’Alcoyano no va donar el partit per perdut i va buscat l’empat sense parar, fins que al final va arribar gràcies a una bona jugada entre Dani Vega i Juli. El capità va rematar amb la cama dreta al fons de la xarxa a falta de 4 minuts per a la fi. En el descompte qualsevol dels dos equips es va poder emportar els 3 punts, ja que el col·legiat va anul·lar un gol a Jona per fora de joc i els locals van tindre l’última després d’una falta botada que va donar en el travesser.

El Deportivo ha donat una gran imatge en Linarejos, d’on va poder traure els 3 punts. La pròxima trobada serà en El Collao davant el Sabadell el dissabte 11 de setembre a les 19:00h.