Home Alcoi La 2a edició del Tallers de Barrets de nou a la Setmana...

La 2a edició del Tallers de Barrets de nou a la Setmana Modernista d’Alcoi 2022

440
0
SHARE
Foto de la roda de prensa de presentació del taller
Foto de la roda de prensa de presentació del taller

Un any més l’Associació Espanyola contra el Càncer i ACOVIFA, Associació contra la violència de gènere i familiar d’Alcoi i comarca, han organitzat el taller de barrets en la Setmana Modernista d’Alcoi.

Aquesta segona edició del taller s’ha donat a conéixer a l’ajuntament amb Lorena Zamorano, Regidora de Turisme, qui ha assegurat que aquesta activitat és molt important “per a gaudir l’estona i anar totes ben contemplades”.

Rosa María Payá, Vicepresidenta AECC Alcoi, assegura que és una oportunitat de donarse a coneixer i de que la gent disfrute fent els seus barrets, però sobretot passar-ho bé.

L’activitat tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a l’Espai Àgora, de 17:30 a 20:00 i qui vulga pot dur els seus barrets per gaudir-los. Gabriel Aura, President d’ACOVIFA, agraïx a Tejidos Ximo per a abastir el taller amb elements decoratius per a poder ajudar a fer els barrets més atractius.

El taller tindrà un aforament límit de 100 persones, amb inscripció via telefònica a partir del 5 de setembre a l’associació ACOVIFA, qui recorda que a pesar de ser una activitat gratuïta, té un vessant solidari per a qui vulga col·laborar