Inici Cultura Onil reparteix 2.000 euros en premis per a posar en valor la...

Onil reparteix 2.000 euros en premis per a posar en valor la creació musical local

481
0
COMPARTIR

La Cultura és un dels pilars de la societat moderna en totes les seues manifestacions. A qualsevol localitat de l’interior alacantí existeixen creadors que fan de les seues obres un dinamitzador cultural, i a vegades econòmic, de la població en la que les creen o mostren. Un fet que es vol posar de relleu aquest proper cap de setmana a Onil amb la convocatòria del II Certamen de Promoció de Grups de Música Jove, més conegut com Onil Sona.

És la segon ocasió en la que es convoca aquest concurs que pretèn donar als joves, i no tant joves creadors musicals colivencs l’oportunitat de mostrar el seu talent i ser guardonat per fer-ho. De fet, el concurs compta amb 2.000 euros en premis que es divideixen en dos categories: música acústica i música elèctrica. La primera d’elles premiarà als dos millors amb 500 i 300 euros respectivament, mentre la segon farà allò propi però amb premis valorats en 700 i 500 euros.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 28 de setembre en ple carrer, junt al parc Fèlix Rodríguez De la Fuente de la localitat ki a partir de les 20 hores. Tres grups i 7 cantautors mostraran les seues habilitats en una nova edició del concurs que, per primera vegada, s’ha dividit en categories. L’acte serà presentat pel cantant i actor Adrián Rodríguez.