Inici Alcoi La Cambra de Comerç d’Alcoi s’ofereix a assessorar a pimes i autònoms...

La Cambra de Comerç d’Alcoi s’ofereix a assessorar a pimes i autònoms amb les ajudes del Consell

190
0
COMPARTIR

A partir d’aquest dimecres, la Generalitat Valenciana obri el termini per a que petites i mitjanes empreses, així com autònoms, puguen demanar ajudes. No es tracta de qualsevol subvenció, sinó de finançament bàsic per a que aquest tipus d’activitat econòmica no haja de tancar portes. La crisi del Covid19 és el factor que ha obligat a molts d’aquests negocis a tancar portes, i molts no poden sobreviure a l’Estat d’Alarma sense ajuda.

Tant el Govern central com el de la Generalitat Valenciana han aprovat ja ajudes amb les que tractar de mantenir aquests ens mercantils a flot. No obstant, els col·lectius d’autònoms ja han lamentat l’excessiva burocràcia que han d’afrontar i la poca garantia que tenen de que arriben les ajudes. Per això -i degut als condicionants telemàtics que requereix la demanda d’ajudes per al col·lectiu i la seua dificultat- la Cambra de Comerç d’Alcoi s’ha oferit a assessorar a les empreses i autònoms que ho necessiten en aquest sentit.

Per a dur-ho a terme, la Cambra de Comerç re obrirà l’atenció personal entre les 8.30 i les 14.30 hores, a més d’activar una línia telefònica (965549100) per a prestar ajuda a empresaris i autònoms. Aquest fet descongestionarà les assessories de la ciutat i la seua àrea d’influència, saturades davant l’elevada demanda d’ajudes per part d’aquest col·lectiu. Tot en el moment de tancament d’un trimestre, crític per als autònoms.