Home Festes ‘La Carretera’ és l’opció preferida en la consulta popular sobre el recorregut...

‘La Carretera’ és l’opció preferida en la consulta popular sobre el recorregut de les Entrades de Moros i Cristians de Muro

0
SHARE

L’ajuntament de Muro ha fet públiques les dades de les votacions comptabilitzades fins ara de la votació del recorregut de les entrades de Moros i Cristians. A falta de comptabilitzar els vots realitzats per correu, el recorregut guanyador hi ha sigut l’opció A, la carretera.

Una consulta popular realitzada pel consistori per decidir si les desfilades es realitzarien pel nucli antic, per on hi han discurrit sempre, o per la travessia de la carretera CV-700, recorregut adaptat debut a les condicions excepcionals ocasionades per la pandèmia.

Després d’una votació dirigida només a festers realitzada el passat mes de juny amb un 70% a favor d’instaurar el nou recorregut, l’ajuntament va dur a terme una nova votació dirigida a tota la població que va tindre lloc durant tot el diumenge 27 de novembre al CEIP El Bracal.

Segons El Nostre Ciudad, Gabriel Tomás, alcalde de Muro, asegura que “encara que el resultat no és vinculant per a 2023, el consistori acatarà el resultat que surta de les urnes per a les següents festes”, perquè és important que la gent manifeste la seua opinió.