Home Alcoià La Càtedra AITEX-UPV entrega els premis del VIII Concurs de Disseny per...

La Càtedra AITEX-UPV entrega els premis del VIII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar

560
0
SHARE
El jurat valora els projectes del concurs de disseny tèxtil celebrat al Campus d'Alcoi de la UPV.

La Càtedra AITEX-UPV ha organitzat el VIII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar. S’han presentat 35 dissenys en dues modalitats, una mitjançant la tècnica d’estampació i una altra amb teixiduria jacquard, ambdues amb la finalitat de premiar els millors teixits dissenyats i desenvolupats per a su posterior aplicació al sector Tèxtil Llar. L’entrega de premis s’ha celebrat a la Sala Multiusos de l’edifici Carbonell del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV).

A més d’estudiants universitaris, també hi han participat alumnes de l’IES Andreu Sempere. Després de la deliberació del jurat, Marta Quiles i Ainhoa Sánchez, han guanyat els primers premis a les modalitats d’estampació i jacquard, respectivament. El jurat ha valorat l’originalitat, la creativitat i les tendències de moda, la qualitat tècnica i el desenvolupament i la presentació dels treballs realitzats.

Premis als millors expedients

A més d’aquests premis del concurs de Disseny per a tèxtil llar, també s’han lliurat el premi a millor expedient acadèmic per a alumnes que van finalitzar els estudis del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes al curs 2021/22. La guanyadora ha estat Lidia Montero i el premi ha estat lliurat per Beatriz Eixerés, subdirectora d’Alumnat i Generació Espontània del campus.

Altres premis que s’han lliurat durant l’acte han estat els premis a millor TFG en temàtica tèxtil. El primer premi ha estat per a Marina Mayordomo, el segon per a Gloria Sanz i el tercer per a Lidia Montero