Home Alcoi La Càtedra ‘Alcoi, Ciutat del Coneixement’, reconeguda com la millor entre les...

La Càtedra ‘Alcoi, Ciutat del Coneixement’, reconeguda com la millor entre les que participa la UPV

429
0
SHARE
Representants d'Alcoi i del Campus de la UPV reben el premi al Rectorat de l'ens universitari.

La Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ ha estat reconeguda com la millor Càtedra UPV, una distinció concedida pel Consell Social de la Universitat Politècnica de València. Aquest dijous 29 ha tingut lloc l’entrega dels guardons de la XXII Edició dels Premis del Consell Social de la Universitat Politècnica de València, en el transcurs d’un acte celebrat al Paranimf del Rectorat de la UPV.

Les activitats de la Càtedra es concreten en diferents esdeveniments encaminats al foment i difusió de la ciència en diferents etapes educatives. Concretament, estan destinades a alumnes de Primària (Màgia de la Ciència), Secundària (Setmana Jove de la Ciència), Batxiller i Cicles formatius (concursos) i estudiants universitaris (projectes d’alumnes i intercanvi acadèmic), així com a la societat en general (Setmana de la Ciència, la Universitat d’Estiu i Expociència), afegint els Congressos de Big Data, entre altres activitats.

En aquesta XXII edició dels premis, el Consell Social de la Universitat Politècnica de València ha volgut reconéixer els millors projectes empresarials impulsats per alumnes i titulats de la UPV. L’objectiu dels guardons és reconéixer principalment la innovació dels projectes empresarials, amb la diferenciació i originalitat de les propostes, a més de la seua viabilitat tècnica, comercial i econòmic-financera. Igualment, també s’ha reconegut als millors alumnes, docents i investigadors de la UPV.

Col·laboració universitat-societat

El Consell Social de la Universitat Politècnica de València és l’òrgan encarregat de la supervisió de les activitats de caràcter econòmic de la universitat i del rendiment dels seus serveis. Així mateix, s’ocupa de promoure la col·laboració de la societat en el finançament de la universitat, així com les relacions entre aquesta i el seu entorn cultural, professional, econòmic i social al servei de la qualitat de l’activitat universitària.

L’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha destacat la importància d’aquests premis i ha agraït de manera destacada el fet que s’haja reconegut la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’, “ja que suposa una ferma aposta de treball conjunt entre el Campus d’Alcoi de la UPV i l’Ajuntament per traslladar el coneixement, en el seu sentit més ampli i en tots els àmbits, tant als estudiants de diferents nivells com a la societat en general”.