Home Onil Onil enceta el procés de selecció per a contractar a 6 menors...

Onil enceta el procés de selecció per a contractar a 6 menors de 30 anys amb ‘Avalem Joves’

897
0
SHARE

Tal i com ja va ocórrer en l’exercici 2018/2019, l’Ajuntament d’Onil ha pogut acollir-se a una nova convocatòria del pla de contractacions per a menors de 30 anys ‘Avalem Joves’. Es tracta d’una iniciativa finançada per la Generalitat Valenciana i que persegueix oferir, d’una banda, treball remunerat durant un any; i d’altra formació alternativa als joves sense ocupació. Es tracta del col·lectiu amb major índex d’aturats a tota Espanya.

El Consistori colivenc busca així cobrir algunes de les àrees municipals que necessiten un reforç de personal que impedeix escometre la coneguda com a Llei Montoro. Els llocs de treball a cobrir són 2 places de conserge en edificis municipals, un peó d’obra pública, un monitor d’activitats esportives, un monitor d’activitats recreatives i un auxiliar administratiu. Només les 3 darreres places requereixen de formació específica en l’especialitat en qüestió.

Els interessats en accedir a aquesta possiblitat han d’estar registrats al Sistema Nacional de Garantia Juvenil i incriure’s al centre Labora -antic Servef- d’Ibi, expresant el seu desig d’entrar al programa de garantia juvenil. Serà el propi Labora el que duga a terme les tasques de selecció per a aquest programa, que ofereix treball remunerat durant un any a 6 joves aturats colivencs.