Home Destacats Costa Blanca exhibeix en Alemània l’ampla oferta de turisme LGBTQ+ de la...

Costa Blanca exhibeix en Alemània l’ampla oferta de turisme LGBTQ+ de la província d’Alacant

318
0
SHARE
Representació de Turisme Costa Blanca en el Pride Hamburgo Strabenfest
Representació de Turisme Costa Blanca en el Pride Hamburgo Strabenfest

El Patronat Provincial de Turisme ha viatjat aquest cap de setmana a Alemanya per participar en l’Strabenfest del Pride d’Hamburg, que reuneix col·lectius, associacions, empreses i destinacions turístiques enfocats a aquest sector. L’esdeveniment reuneix milers d’assistents de tot el món cada any i compta amb multitud d’activitats com ara desfilades, espectacles, concerts o exposicions.

L’ent de la diputació ha assistit a l’esdeveniment per tal de fer promoció de la Costa Blanca, així com dels diferents festivals i esdeveniments LGTBQ+ que es realitzen al llarg de tot l’any a la província. “Aquest esdeveniment s’ha consolidat com un dels més rellevants d’Alemanya, per la qual cosa és un escenari perfecte per a la promoció de la nostra destinació al segment LGTBQ+”, ha assenyalat el director del Patronat, José Mancebo.

Mancebo, ha explicat que l’estratègia “està centrada en la segmentació per públics i en la difusió de l’àmplia oferta LGTBQ+ Friendly que existeix al nostre territori, especialment per al col·lectiu dink, parelles sense fills amb dobles ingressos, un públic que, a més, té un perfil de consum molt interessant i una possibilitat més gran de despesa”.