Home Castalla La Diputació d’Alacant talla dues carreteres per a garantir el tancament perimetral...

La Diputació d’Alacant talla dues carreteres per a garantir el tancament perimetral de Castalla decretat per la Generalitat

504
0
SHARE

La Diputació d’Alacant ha tancat al trànsit les carreteres CV-811 i CV-816 en els trams d’accés a Castalla per a garantir així el confinament perimetral d’aquest municipi, acordat per la Generalitat per a frenar l’expansió del coronavirus.

El tancament d’aquestes dues carreteres de titularitat provincial va ser adoptat ahir divendres en la reunió telemàtica que van mantindre els diputats de Carreteres, Alejandro Morant, i d’Emergències, Javier Sendra, amb el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo. També van participar en la trobada el secretari autonòmic d’Emergències, José María Ángel Batalla, a més d’altres responsables institucionals de València i Castelló.

La Generalitat va comunicar el passat 5 de gener, entre altres mesures, el tancament perimetral de Castalla, Alcoi i Polop, a la província d’Alacant, per l’alarmant augment de contagis de coronavirus en aquests municipis. El tancament va entrar en vigor el dia 7 i estarà vigent, almenys, fins al pròxim 31 de gener.

El tall al trànsit d’aquestes dues carreteres tracta de fer efectiu el tancament perimetral decretat per la Generalitat per a, d’aquesta manera, garantir la seguretat sanitària de les veïnes i veïns de Castalla.