Home Agres La Diputació subvenciona amb 476.000€ per a adequar els camins municipals a...

La Diputació subvenciona amb 476.000€ per a adequar els camins municipals a diversos municipis de l’Alcoià i El Comtat

0
SHARE

Les ajudes cobreixen el 53% dels pressupostos totals de les sol·licituds d’inversió, que executaran els propis ajuntaments

Alejandro Morant destaca la importància d’aquesta mena d’inversions en el dia a dia dels municipis

La Diputació d’Alacant subvencionarà amb més de 1,7 milions d’euros a 36 ajuntaments de la província per a la realització d’inversions en camins de titularitat municipal. El Butlletí Oficial de la Província ha publicat la resolució de la convocatòria d’ajudes destinades a millorar i condicionar mig centenar de vials.

El diputat del Carreteres, Alejandro Morant, ha ressaltat el “gran esforç que la institució provincial realitza en els últims anys per a millorar l’estat dels camins de la província, conscients de la importància que aquest tipus de vies té en el dia a dia dels veïns, ja que en molts casos els camins connecten nuclis de població o donen accés a zones residencials o a explotacions agrícoles”.

Les actuacions inclouen, segons els casos, l’adequació, millora, reparació i pavimentació dels camins.
Segons ha detallat el diputat, les ajudes arribaran als municipis d’Agres, Alcoleja, Alfafara, Beniarrés, Gaianes, Quatretondeta, L’Orxa i Planes, al El Comtat, que percebran 379.631 euros, mentre que Benifallim i Tibi, a l’Alcoià, obtindran en el seu conjunt 96.796 euros.

De L’Alicantí comptaran amb subvenció Agost, Busot, la Torre de les Maçanes i Aigües, amb 193.469 euros, i Benijófar, Formentera del Segura i Algorfa, a Vega Baixa, amb 144.968 euros.

La Diputació també subvencionarà el condicionament de camins de Biar, el Camp de Mirra, Cañada, Beneixama i Salines, en l’Alt Vinalopó, amb 238.895 euros, i de *Fondó dels Neus, La Romana i Algueña, en el Mitjà, amb 144.896 euros.

Finalment, Relleu, Benimantell, Confrides, Tàrbena, Sella, Orxeta i Beniardà, a Marina Baixa, comptaran amb 331.645 euros, i Vall de Gallinera, Xaló, Castell de Castells i Llíber, a Marina Alta, amb 191.226 euros.