Home Castalla La Fira de Sant Isidre de Castalla presenta el seu cartell i...

La Fira de Sant Isidre de Castalla presenta el seu cartell i crearà com a novetat un porrat valencià

0
SHARE

Des de fa vora tres dècades que la ciutat de Castalla celebra un esdeveniment firal amb el que dinamitzar la seua economia. Llavors va nàixer de la mà dels concessionaris de vehicles i de maquinària agrícola, seccions que han anat perdent pes en l’esdeveniment, convertit durant anys més en mercat medieval amb oferta cultural lligada. Però enguany, l’Ajuntament de Castalla s’ha proposat tornar a les arrels de la coneguda com a Fira de Sant Isidre, que es celebrarà a la capital de la Foia durant els dies 12, 13 i 14 de maig.

L’esdeveniment prepara una major superfície expositiva que serà ocupada pels productes sobre els que es va fundar per a aquesta 29 edició. Tot i que encara s’està treballant en tancar expositors i productes concrets, és d’esperar un increment de la superfície firal destinada a vehicles i maquinària destinada a l’agricultura. A més, altra de les novetats d’enguany per a un dels grans esdeveniments comercials castelluts és la creació d’un porrat valencià. Aquest mercat tradicional es basa en l’alimentació, guanyarà terreny respecte a altres productes en aquesta Fira de Sant Isidre.

Cartell fidel a la idisincràsia inicial de la Fira

L’organització ha presentat a més la imatge que identificarà aquesta nova edició de la fira castelluda. Ho fa responent a l’estratègia que s’ha marcat l’Ajuntament de Castalla a l’hora de seguir la línia estratègica que prima vehicles i maquinària sobre altres productes. És una conseqüència directa de la professionalització que l’esdeveniment de la capital de la Foia està posant en marxa gràcies a la contractació de personal expert provinent de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

Aquesta imatge cimentarà la campanya promocional que la Fira de Sant Isidre de Castalla enceta en breu per a convertir-se en referent, com a mínim, provincial.