Inici Castalla La Foia de Castalla ix al carrer per a celebrar un Carnestoltes...

La Foia de Castalla ix al carrer per a celebrar un Carnestoltes carregat de diversió i colorit

306
0
COMPARTIR

Les poblacions de la sub comarca de la Foia de Castalla, com quasi totes les de la resta de les poblacions de l’interior alacantí, han celebrat aquest cap de setmana el Carnestoltes. La celebració trau al carrer a majors i menuts per a gaudir d’una divertida estona en el que la diversió, les rialles i la crítica social protagonitzen les desfilades a les diferents poblacions.

Tant a Castalla com a Ibi i Onil s’han celebrat dos passacarrers diferents, un centrat en els menuts i altres en els adults. Durant la vesprada, centenars de xiquets i xiquetes s’han vestit de tota classe de personatges per a omplir de diversió els carrers de les diferents localitats. Ja de nit ha sigut el torn per als més majors, que han tirat d’imaginació i ingeni per a confeccionar els seus propis vestits.

La música ha sigut el fil conductor d’una celebració que creix a bona part de les localitats de la sub comarca. Totes elles han dotat premis per a les millors disfresses amb l’ànim de cridar a la participació. Alguns dels models requereixen de molt treball i són autèntiques obres d’art.