Inici Cultura La Universitat d’Alacant activa a Onil altra Aula Universitària per a dinamitzar...

La Universitat d’Alacant activa a Onil altra Aula Universitària per a dinamitzar la cultura local

345
0
COMPARTIR

El major ens universitari de la província, la Universitat d’Alacant (UA) continua incrementant la seua presència a les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Després d’obrir aules universitàries a Alcoi, Muro, Tibi o Ibi, entre altres, ara la programació de la UA arriba també a Onil. La vila de les nines compta així amb un nou recurs que barreja formació, cultura i difusió.

L’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant a Onil s’ubicarà al Palau del Marquès de Dos Aigües i s’ha creat mitjançant un conveni de col·laboració. L’objectiu és que l’extensa programació cultural que genera l’ens universitari alacantí puga arribar a la localitat de la Foia. Açò suposarà un increment en la producció i el seguiment cultural a la població, que es beneficiarà així de presentacions, mostres, certamens i un llarg seguit d’activitats que llance la UA en l’àmbit cultural.

Una mostra centrada en el 40 aniversari de les primeres eleccions democràtiques ha valgut per a inaugurar les activitats de la nova Aula Universitària de la UA a Onil.