Home Cocentaina Paula Agulló, nova candidata del PP a l’alcaldía de Cocentaina

Paula Agulló, nova candidata del PP a l’alcaldía de Cocentaina

271
0
SHARE
Paula Agulló, candidata pel PP a l'Alcaldía de Cocentaina al 2023
Paula Agulló, candidata pel PP a l'Alcaldía de Cocentaina al 2023

Fa uns dies, els Populars Alcoians feien públic el seu nou candidat a l’alcaldia de la ciutat dels ponts, Carlos Pastor. Hui ha sigut el torn de la vila veïna de Cocentaina, que també presenta nova candidata per a les eleccions vinents de 2023. La secretaria del comité electoral de la província d’Alacant va fer oficials part de les candidatures d’aquesta província, i entre elles es trobava la candidatura de Cocentaina.

El partit viu un moment de renovació i això està portant cares noves a la primera línia de la política local, en aquesta ocasió ha sigut Paula Agulló Rosa, contestana de 33 anys, que malgrat la seua joventut asseguren els populars té una base sòlida. És llicenciada en Dret per la Universitat de València. La seua inquietud per créixer professional i personalment li ha dut a viure a diferents ciutats i països com Sevilla, Madrid, Olsztyn (Polònia) i Londres. En 2018, al finalitzar el Màster en Moda, gestió del disseny i operacions, va tornar al seu poble natal i va emprendre una nova etapa com a dissenyadora de moda, el que apunten, li ha donat molta experiència en l’àmbit d’emprenedor. La nova candidata a l’alcaldia contestana afirma que “Animada per militants i familiars he decidit donar aquest pas per poder fer la Cocentaina que ens mereixem, un poble viu, segur i conegut per tot arreu”.

Es descriu com una apassionada de la naturalesa a la que li encanta fer rutes per l’entorn que ens rodeja, a més de gaudir de les tradicions del seu poble. Des de ben xicoteta ha participat en la cultura i la festa contestana com les danses, les festes de moros i cristians, a més de les jornades esportives.

Paula afronta aquesta candidatura amb molta il.lusió i amb moltes ganes de dur a terme totes les propostes que als ciutadans els inquieten, i fer de Cocentaina la seua millor versió. Per la seua part, el partit agraeix el treball realitzat a l’actual grup municipal, especialment  a la figura de Ray Montava, que ha liderat el projecte Popular aquesta última legislatura.

La nova candidata comenta estar molt il·lusionada en aquesta nova etapa “Volem il·lusionar Cocentaina amb propostes senzilles i altres de major importància que pretenen ser un eix transformador del municipi per a extraure el seu màxim potencial en els camps del treball, turisme, estat de la vila comtal i altres temes en els quals ja estem treballant

Els Populars de Cocentaina afirmen que treballaran els pròxims mesos per a confeccionar una llista consolidada amb l’objectiu de posseir un projecte sòlid amb el qual aconseguir l’Alcaldia Contestana. Per a crear el programa electoral es reuniran en totes les associacions, col·lectius, entitats i veïns de Cocentaina per tal de conéixer les seues necessitats i poder donar-li solució als seus problemes.