Home Destacats La incidència davalla als 4.116 casos/100.000 habitants a Onil tot i detectar...

La incidència davalla als 4.116 casos/100.000 habitants a Onil tot i detectar 97 contagis per Covid19

787
0
SHARE

La vila d’Onil ha sigut durat la darrera setmana la població important de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla més castigada per la pandèmia de coronavirus. Les darreres actualitzacions de Sanitat Universal han provocat que la vila de les nines haja registrat algunes de les pitjors xifres de contagis i incidència de tota la muntanya alacantina. Cosa que ha seguit de la mateixa guisa aquest dimarts 26, tot i que alguns indicadors han millorat.

S’estima que aproximadament una cinquena part dels més de 7.500 habitants d’Onil estan confinats per a tractar de controlar l’evolució de la pandèmia a la localitat. En ella hi ha a hores d’ara 309 positius actius per coronavirus per a un total de 641 contagiats durant tota la crisi sanitària. Tot després de que la localitat haja sumat 97 nous positius per PCR des del passat divendres, prop dels 102 on està fixada la xifra màxima de contagis.

Es tracta de dades preocupants per a una població que ha vist decréixer la seua incidència acumulada dels 4.169 casos/100.000 habitants del divendres 22 als 4.116 d’aquest dimarts. Segueix sent una taxa disparada i que confirma que la transmissió del virus està descontrolada, però al menys suposa una lleugera milloria en la situació. Onil no ha tingut que lamentar noves víctimes mortals del coronavirus en aquesta actualització, pel que aquesta dada es manté en les 26 víctimes.