Home Cocentaina La Junta Qualificadora de Cocentaina tanca demà la matrícula per als exàmens...

La Junta Qualificadora de Cocentaina tanca demà la matrícula per als exàmens d’idiomes

57
0
SHARE

El pròxim 1 de juliol es tanca la matrícula per a l’examen dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 de la Junta Qualificadora de Cocentaina. Enguany tots els exàmens de la junta tindran lloc al mes d’octubre, i totes les proves escrites està previst fer-les el dissabte 15 d’octubre, en horari de matí per als nivells B1 i C1, i en horari de vesprada per a la resta de nivells, és a dir, l’A2, el B2 i el C2.

Les persones interessades podran matricular-se en tots els nivells de coneixements de llengua que desitgen, sempre que les proves no coincidisquen a la mateixa hora i que es tinguen més de setze anys en el moment de realitzar la prova. Es pot fer la matrícula del nivell que es desitge sense necessitat d’acreditar el nivell anterior.

La matrícula pot formalitzar-se de manera telemàtica del 27 de juny a l’1 de juliol, ambdós inclosos, sense necessitat de petició prèvia de torn per as nivells A2, B1 i B2. La matrícula per al C1 i el C2, s’obrirà a la setmana que ve, a partir del 7 de juliol. En la pàgina web de la Junta Qualificadora de Cocentaina s’ha publicat un tutorial i les instruccions per a completar correctament el formulari en línia.