Home Alcoi La Universitat Senior de la UPV obri les places per al nou...

La Universitat Senior de la UPV obri les places per al nou curs al campus d’Alcoi

0
SHARE
Visita al MARQ dels alumnes de la Universitat Senior
Visita al MARQ dels alumnes de la Universitat Senior

La Universitat Politècnica de València (UPV) tornarà a acollir el any vinent escolar els dos cursos que imparteix La universitat Senior al Campus d’Alcoi a l’edifici Viaducte. Les persones majors de cinquanta-cinc anys ja poden inscriure’s en ambdós cursos a partir del dilluns 4 de juliol del 2022, estant oberta la matrícula tot el mes de juliol i setembre fins a completar aforament. L’objectiu de la ‘sènior’ és mantenir l’entusiasme per continuar aprenent sobre temes molt diversos i compartir moments i activitats socials, científiques i culturals.

La docència es divideix en dos cursos on es tractaran temes tan diversos com cinema, història, cultura general, ciència, educació, pintura, música, biologia, economia, etc. El programa es dirigeix fonamentalment als qui no han tingut oportunitat de participar de la vida universitària. El seu caràcter és divulgatiu i cultural, de manera que es procura presentar un ampli mostrari de cultura universitària en totes les seues facetes, sense oblidar els aspectes socials.

Durant el curs escolar es duen a terme diverses activitats, una de les últimes i com a commemoració del 20 aniversari de la Universitat Senior activitats commemorant l’aniversari, ha sigut una cita amb el Museu Arqueològic Provincial MARQ. Els estudiants de la ‘Sènior’ han visitat l’exposició ‘Gladiadors Herois del Coliseu’. També s’executen altres activitats com el programa Intercampus, on els estudiants dels tres campus de la UPV fan visites a diferents llocs d’Alcoi, València i Gandia.