Inici Alcoià La MAC convoca el VIII Concurs d’Empreses i Projectes Emprenedors amb 6.000...

La MAC convoca el VIII Concurs d’Empreses i Projectes Emprenedors amb 6.000 euros en premis

239
0
COMPARTIR

Pràcticament des de la seua creació alla pel 2012, la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) té entre els seus objectius la dinamització econòmica de les poblacions que la composen. Un fet que, després de la crisi econòmica, té molt a veure amb l’emprenedoria i la creació de noves empreses. Aquesta és la principal motivació per a que l’ens supracomarcal llance per uitena ocasió el Concurs d’Empreses i Projectes Emprenedors.

Es tracta d’una iniciativa encaminada a donar suport a la tasca de crear una empresa a l’interior de la província d’Alacant. Però no sols això, sinó que es busca que les empreses que es presenten tinguen un caire sostenible i tecnològic o bé turístic -altre dels grans objectius de la MAC-. Enguany, el VIII Concurs d’Empreses i Projectes Emprenedors de l’ens estarà dotat amb un total de 6.000 euros a repartir entre 6 categories diferents. D’elles, 4 es refereixen a projectes emprenedors i 2 a empreses de recent creació.

Així, els premis queden repartits en un primer a la Millor Empresa dotat amb 2.000 euros; un segon a la Millor Empresa Eco-sostenible i que aporta 1.500 euros; i un tercer al millor Projecte Empresarial dotat amb mil. Els tres restants estan valorats en 500 euros cadascun i premien el millor projecte sostenible, el millor projecte turístic, i el millor projecte alimentari.

Totes aquelles empreses o projectes interessats en concórrer al concurs tenen fins el proper 13 de desembre per a inscriure’s. A banda del possible premi en metàl·lic, les empreses guanyadores tenen al seu abast l’assessorament gratuït de l’Agència Impuls Emprendors i Empresa Comarcal de la MAC.