Inici Alcoià La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat activa un portal d’ocupació que interelaciona a empreses...

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat activa un portal d’ocupació que interelaciona a empreses i treballadors

224
0
COMPARTIR

La dinamintzació econòmica és un dels objectius fundacionals de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC). D’ací que entre els serveis que gaudeixen les localitats integrades en ella estiga la figura d’un Agent de Desenvolupament Local. Entre les seues tasques està l’assessorament a les poblacions mancomunades a l’hora d’emprendre iniciatives que dinamitzen l’economia local.

Ara, a més, l’ens supramunicipal de la muntanya acaba d’activar el seu portal d’ocupació. Un servei que pretén ser el nexe d’unió entre empreses que necessiten treballadors i els demandants d’ocupació. Mercantils i treballadors de les 16 localitats que composen la MAC es beneficiaran així d’un servei que crebarà tant ofertes com demandes per a oferir els millors perfils per a les dos parts.

Cal tenir en compte que moltes de les localitats integrades en la MAC no gaudeixen d’un portal d’aquestes característiques, pel que es preveu que tinga bona acollida a les diferents poblacions. A banda, el portal també divulgarà les accions formatives que es duguen a terme en cadascuna de les 16 localitats mancomunades.