Home Destacats Millores integrals a carrers del Centre i noves zones infantils per a...

Millores integrals a carrers del Centre i noves zones infantils per a Ibi

979
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi està escometent durant aquesta setmana i les dos que la seguiran diversos treballs de millora a diferents zones de la localitat. Una d’elles és el Centre, on diversos carrers a la zona de Costeretes necessitaven d’una reforma integral per a complir amb la normativa vigent. Així, estan duent-se a terme millores en les infraestructures hidràuliques i el paviment. S’enclaven dins del projecte per a millorar el barri de Sant Miquel, l’Avinguda d’Alcoi i el Carrer Sant Nicolau.

El projecte, que inclou la construcció d’un mur de contenció i la creació de zones verdes, té un cost total de vora 652.000 euros. Tots ells han eixit del romanent positiu de tresoreria que porta anys encadenant el Consistori iberut. Els treballs poden tindre una duració de 2 setmanes, lapse de temps durant el qual els veïns no podran ni circular ni accedir a les seues cotxeres particulars.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Ibi també ha instal·lat nous jocs infantils a la Plaça Miguel Servet. Els anteriors ja es trobaven en un estat que requeria d’una renovació, ja que aquests jocs són utilitzats per molts xiquets de la població. A més, s’ha instal·lat també una superfície blana per a evitar possibles danys als menuts durant el jocs. Es tracta d’una de les línies actuació municipal en aquesta vessant, que ha vist ampliat el seu pressupost en 7.000 euros en el pressupost de 2020, arribant als 42.000 euros.