Home Alcoi La Mitja Marató d’Alcoi recapta més de 4.600 euros per a les...

La Mitja Marató d’Alcoi recapta més de 4.600 euros per a les víctimes del coronavirus a través de Creu Roja

0
SHARE

Aquest diumenge 20 de desembre es donava per acabada la 9.5 Mitja Marató Alcoi amb la gala final, presentada per David Miró, membre organitzador, després que el Speaker oficial de la cursa Jaume informara dies abans de l’esdeveniment la seua indisponibilitat per malaltia. La gala virtual s’ha decidit celebrar el mateix dia en què estava prevista la realització de la X edició de l’ a Mitja Marató Unió Alcoiana Assegurances, nom que aquest any s’ha vist modificat per 9.5 Mitjana Marató Alcoi.

Una edició virtual i Solidària, amb la finalitat de donar cabuda a més empreses i col·laboradors que puguin ajudar per tal solidari de l’esdeveniment. L’organització no volia perdre la desena edició i celebrar-la igual que les anteriors i amb l’ambientació i animació que caracteritza la prova i com és ben sabut per tots aquest any era impossible de realitzar.

La finalitat d’l’esdeveniment ha sigut donar a conèixer a la família atlètica que la cursa segueix viva i no vol oblidar-se de tots els corredors que any rere any demostren la confiança dipositada en l’organització amb el augment d’inscripcions. Al mateix temps, tampoc vol oblidar-se del difícil moment pel qual estan passant moltes famílies del municipi i comarca i el suport que des de les institucions municipals se’ls està donant.

En particular, l’organització ha volgut recaptar un ajut econòmic per a l’entitat Creu Roja d’Alcoi, que s’ha vist incrementat la sol·licitud d’ajudes des de l’inici de l’confinament. L’organització -organització, col·laboradors, patrocinadors, voluntaris, Ajuntament, mitjans de comunicació i per descomptat participants de la carrera-, s’ha mostrat emocionada de poder contribuir a millorar en part la situació de les persones més desfavorides i intentar amb aquest esdeveniment oferir un millor final d’any i motivar millor inici de ve.

Segons el reglament, el corredor havia de fer la distància, però de forma lliure podia triar el circuit, terreny (asfalt, pista, muntanya…) i moment del dia en què fer-ho. Alguns participants han triat circuits en baixada amb la intenció de millorar les seves marques.

El moment més emotiu de la gala s’ha donat quan, a l’acabar, l’organització ha fet entrega a la Creu Roja d’Alcoi de la recaptació realitzada entre inscripcions i patrocinadors, ascendint a 4.664,60 €. L’organització ha recalcat la gran acollida que ha tingut l’esdeveniment entre les empreses de la comarca i ha tornat a esmentar i agrair la participació de cada una. Entre elles es troba aquesta casa, tvA.