Home Alcoi La multinacional informàtica Microsoft posa els ulls en el Campus d’Alcoi de...

La multinacional informàtica Microsoft posa els ulls en el Campus d’Alcoi de la UPV per a difondre les seues noves eines

0
SHARE
Una de les xerrades dutes a terme per Microsoft al Campus d'Alcoi de la UPV.

Entre el 12 i el 14 de febrer, el Campus d’Alcoi de la UPV ha acollit a set enginyers de la companyia informàtica Microsoft, que han posat en marxa, de manera pionera, un programa pilot formatiu dirigit a professorat i estudiants de la UPV. El campus alcoià ha sigut el triat per aquesta multinacional nord-americana per a iniciar programes específics relacionats amb les innovadores eines que la companyia ha incorporat i que beneficien especialment a les empreses.

La iniciativa la lidera David Muñoz, consultor tecnològic de Microsoft i ex alumne del Campus d’Alcoi, concretament del doble grau d’ADE i Enginyeria informàtica. Li acompanyen altres 6 enginyers que han mostrat a alumnes i professors les capacitats de les eines en el núvol, intel·ligència artificial i seguretat innovadora de Microsoft. En concret s’han impartit seminaris i laboratoris de Azure i Power Platform, a més de sessions per a aprofitar i aprendre a utilitzar Github Copilot, IA Generativa, us de IA en la plataforma Azure, així com aspectes de seguretat en Microsoft 365.

Alcoi, ciutat elegida de tota Espanya

El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabéu, ha destacat el fet que una multinacional de la magnitud de Microsoft haja triat -entre tota Espanya- a Alcoi per a iniciar aquest programa pilot.

“Ens sentim molt honrats de tindre’ls entre nosaltres, sobretot perquè demostra el bon posicionament de la UPV en el panorama nacional per la qualitat de la docència i per la qualificació dels alumnes diplomats. De fet, hem d’agrair al nostre exalumne David Muñoz, ara en llocs de responsabilitat en Microsoft, la seua participació en aquesta iniciativa”, ha conclòs el director del campus.