Home Destacats El calcer valencià trau múscul a la Fira de Milà, on suposa...

El calcer valencià trau múscul a la Fira de Milà, on suposa més de la meitat de l’oferta espanyola

218
0
SHARE

L’economia de la província d’Alacant es caracteritza per la diversitat dels sectors productius de que està composada. Pràcticament cada comarca està especialitzada en la producció d’un determinat ram, amb una característica comú a tots ells: l’especialització. Fins dimecres 21 de febrer, les empreses del calcer valencià, centralitzades en les comarques del Vinalopó, estan presents al Saló Internacional del Calcer de Milà, a Itàlia.

Es tracta de la principal fita d’un sector que exporta un 80% de la seua producció a l’estranger, i que junt amb Itàlia, és el major comercialitzador mundial. En el cas dels fabricants de calcer nacional, més de la meitat d’ells produeixen a la Comunitat Valenciana. En total son 52 les mercantils valencianes presents en aquesta fira, que suposen més de la meitat de les espanyoles.

Presentació de novetats

A MICAM -nom que rep la fira- es presenten les principals novetats del sector a tot el món per a la propera temporada tardor-hivern 24/25. Colors no massa cridaners, qualitat en base al treball manual i calçat còmode són algunes de les principals novetats del sector per al proper hivern.

En total, MICAM ha concentrat a més de 920 marques de tot el món, la meitat de les quals són italianes.